16 daagse rondreis Jamaica Sunshine Afbeelding 16 daagse rondreis Jamaica Sunshine
16 daagse rondreis Jamaica Sunshine ***
Bestemming: Jamaica - Rondreizen

16 daagse rondreis Jamaica Sunshine

***

Ontdek dit vrolijke en swingende eiland. Van pittoresk Port Antonio via wereldstad Kingston naar de ongerepte zuidkust. De tocht voert langs ruige kust routes, prachtig natuurschoon, authentieke vissers dorpjes en great houses. Beleef Jamaica tijdens het beklimmen van de beroemde Dunns River Falls, proef de fameuze Jamaicaanse jerk en swing mee tijdens een levendige gospel kerkdienst!

Rondreis o.b.v. Volgens programma



Dag 1 - Amsterdam - Montego Bay - Runaway Bay

Vertrek vanaf de luchthaven Schiphol voor uw vlucht naar Montego Bay. Na aankomst op de luchthaven wordt u welkom geheten door onze Nederlandssprekende reisleiding en volgt een transfer naar het eerste overnachtingshotel in Runaway Bay.

Dag 2 - Runaway Bay - Port Antonio

Reisafstand 125.0 km

U gaat het echte Jamaica ontdekken! De beroemde Dunns River Falls gelegen in het gezellige Ocho Rios is een van de hoogtepunten van deze rondreis. Vanaf een hoogte van ca. 180 meter stroomt het water via diverse kalksteenplateaus naar zee. Onder leiding van een ervaren gids gaat u deze spectaculaire watervallen beklimmen. Na deze heerlijk verkoelende ervaring staat een bezoek aan de verrassende en eeuwenoude Sun Valley plantage op het programma. U krijgt de gelegenheid om wat vruchten te proeven terwijl u ondertussen meer te weten komt over alles wat groeit en bloeit op deze plantage. Dan duikt u in een stukje geschiedenis van Jamaica met een bezoek aan het Maroon Museum. De Maroons waren de vrije slaven van de Spanjaarden die zich toendertijd, niet geheel zonder slag of stoot, in de binnenlanden hadden gevestigd. Via de mooie kustroute rijdt u naar idyllisch Port Antonio voor diner en overnachting. (Verzorging: inclusief ontbijt en diner)

Dag 3 - Port Antonio - Kingston

Reisafstand 100.0 km

Het charmante plaatsje Port Antonio is zeer geliefd bij kunstenaars, schrijvers en filmsterren en heeft een van de mooiste baaien van Jamaica, Frenchmans Cove. De morgen is ter vrije besteding. Optioneel kunt u gaan raften op zn Jamaicaans oftewel per bamboevlot een tocht over de Rio Grande maken of even heerlijk relaxen aan de prachtige bounty baai van Frenchmans Cove. Na een korte tour door Port Antonio vervolgt u de route naar de wereldstad Kingston waar u het Bob Marley Museum gaat bezoeken. Diner en overnachting in Kingston. (Verzorging: inclusief ontbijt en diner)

Dag 4 - Kingston - Treasure Beach

Reisafstand 165.0 km

U maakt een korte stadstour door Kingston, een metropool met wel 1 miljoen inwoners en stad van vele tegenstellingen. Hier bezoekt u o.a. het voormalige piratennest Port Royal, wat in de 17e eeuw een waar paradijs voor piraten zoals de beroemde Sir Henry Morgan was, vanwege de ideale geografische ligging midden in de Caribbean. Vervolgens kunt u zichzelf onderdompelen in de levensvreugde van de Jamaicanen tijdens een swingende gospel kerkdienst (gepaste kleding gewenst), een onvergetelijke ervaring! Via een prachtige route door overweldigende natuur, langs kleine vissersdorpjes en via Bamboo Avenue, de meest gefotografeerde straat van Jamaica, rijdt u naar het authentieke Treasure Beach gelegen aan de ruige zuidkust. Diner en overnachting in Treasure Beach. (Verzorging: inclusief ontbijt en diner)

Dag 5 - Treasure Beach - Negril

Reisafstand 75.0 km

Vanmorgen maakt u een bootsafari door het moerasgebied van de Black River, de langste rivier van Jamaica, waar u in het wild levende krokodillen en mangrovebossen aantreft. Bij de oudste rum distilleerderij van Jamaica, de Appleton rumfabriek, gaat u de beroemde rum proeven. En dan is het tijd voor zon, zee en strand! U rijdt naar hotel Sunset on the Beach in Negril waar u de komende tien nachten zult verblijven op basis van logies en ontbijt. (Verzorging: inclusief ontbijt)

Dag 6-14 - Negril

Negril, gelegen op het uiterst westelijke puntje van Jamaica is gezegend met een prachtig 11 kilometer lang zandstrand en is hiermee badplaats bij uitstek! Langs het strand liggen vele barretjes en restaurantjes, waar het ook s avonds goed toeven is. Geniet op het terras van het populaire Ricks Cafe van de cliffdivers en de prachtige zonsondergangen waar Negril zo beroemd om is. (Verzorging: logies en ontbijt).

Dag 15 - Negril - Montego Bay - Amsterdam

In de loop van de dag volgt een transfer naar de luchthaven van Montego Bay voor de terugvlucht naar Amsterdam.

Dag 16 - Amsterdam

Aankomst op de luchthaven Schiphol.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

16 daagse rondreis Jamaica Sunshine 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail






© Copyright 2008-2024  vakantiejamaica.nl
v6.20200311