Waarom kiest u voor VakantieJamaica.nl?

Wij helpen onze klanten al meer dan 35 jaar met het uitzoeken van hun ideale vakantie vakantie naar diverse prachtige bestemmingen. Onze jarenlange ervaring en expertise zorgen ervoor dat wij de reisadviseur zijn op het gebied van vakanties. Een mooie  vakantie naar Jamaica, wij zijn u daarbij graag van dienst!

Het samenstellen van uw perfecte vakantie is onze specialiteit.
Het is geen geheim dat wij bij het selecteren van de accommodaties onderweg alleen de zeer goed gewaardeerde hotelaccommodaties, B&B's of farmhouses selecteren, op de beste locaties. Met de all-in autohuur, kunt u zorgeloos rondtouren en optimaal genieten van alle bezienswaardigheden die de mooie bestemmingen te bieden hebben. Persoonlijke en snelle service staan bij ons voorop. De kroon op ons werk is u een bijzonder prettige vakantie te bezorgen, waar u nog vele jaren met veel plezier naar terugkijkt.

Om mijn liefde en passie voor Jamaica met u te delen, heb ik de website VakantieJamaica.nl opgericht. Op deze website vindt u een aantal prachtige rondreizen naar Jamaica, die op maat aangepast kunnen worden aan de hand van uw wensen. Ons team van reisspecialisten kent het land van binnestebuiten en zal voor u de perfecte reis naar Jamaica samenstellen. Onze uitgebreide kennis beperkt zich niet alleen tot de accommodaties, ook de geheime juweeltjes of nog weinig bezochte bezienswaardigheden delen wij graag met u. 

Welkom bij VakantieJamaica.nl, uw vertrouwde partner voor het organiseren van droomvakanties naar het betoverende Jamaica. Met meer dan 35 jaar ervaring in het assisteren van onze klanten bij het vinden van hun ideale vakantie, hebben wij ons geprofileerd als dé reisadviseur op het gebied van vakanties. Of u nu op zoek bent naar ontspanning op de prachtige stranden, avontuurlijke excursies naar weelderige regenwouden, of de bruisende cultuur van Jamaica wilt ervaren, wij zijn er om uw droomvakantie werkelijkheid te maken. Ontdek waarom VakantieJamaica.nl de perfecte keuze is voor een onvergetelijke vakantie-ervaring.

Waarom VakantieJamaica.nl?
35 Jaar Ervaring en Expertise:
Al meer dan 35 jaar hebben wij met passie en toewijding klanten geholpen bij het vinden van hun ideale vakantie. Onze ruime ervaring en diepgaande expertise maken ons dé reisadviseur op het gebied van vakanties. Vertrouw op ons om uw vakantie tot in de puntjes te regelen.

Jamaica, Een Betoverend Paradijs:
Een vakantie naar Jamaica is als een reis naar het paradijs. Met haar ongerepte stranden, weelderige regenwouden, en levendige cultuur biedt Jamaica voor ieder wat wils. Of u nu wilt ontspannen onder wuivende palmbomen of de avontuurlijke kant van het eiland wilt verkennen, bij VakantieJamaica.nl staan wij klaar om uw dromen werkelijkheid te maken.

Maatwerk Vakanties:
Het samenstellen van uw perfecte vakantie is onze specialiteit. Bij VakantieJamaica.nl geloven we in maatwerk. Of het nu gaat om een romantische strandvakantie, een actief avontuur in de natuur, of een combinatie van beide, wij passen onze programma's aan uw wensen aan.

Selectie van Hoogwaardige Accommodaties:
Waar u verblijft, maakt een groot verschil. Daarom selecteren wij alleen zeer goed gewaardeerde hotelaccommodaties, B&B's en farmhouses op de beste locaties. Of u nu de voorkeur geeft aan een luxe resort aan het strand of een intiem boetiekhotel in de bergen, wij zorgen voor accommodaties die aan uw verwachtingen voldoen.

Zorgeloos Rondtouren met All-In Autohuur:
Ontdek Jamaica op uw eigen tempo met onze all-in autohuur. Geen gedoe, geen zorgen. Met de vrijheid van uw eigen voertuig kunt u optimaal genieten van alle bezienswaardigheden die dit prachtige eiland te bieden heeft.

Persoonlijke en Snelle Service:
Bij VakantieJamaica.nl geloven we in persoonlijke service. Ons toegewijde team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden, u te adviseren en ervoor te zorgen dat uw vakantie soepel verloopt. Uw tevredenheid staat bij ons voorop.

Een Bijzonder Prettige Vakantie:
Onze missie is simpel maar krachtig: wij willen u een bijzonder prettige vakantie bezorgen. Of het nu gaat om het ontspannen op het strand, het verkennen van culturele schatten, of het proeven van de lokale keuken, wij streven ernaar uw vakantie onvergetelijk te maken.

Hoe Wij Werken:
Ontdek Onze Vakantieprogramma's:
Op onze website vindt u samengestelde vakantieprogramma's die u inspireren voor uw reis naar Jamaica. Laat u betoveren door de diverse mogelijkheden en ontdek wat Jamaica te bieden heeft.

Vraag Vrijblijvend Een Offerte Aan:
Heeft u specifieke wensen of ideeën die u niet direct op onze website vindt? Vraag vrijblijvend een offerte aan en laat ons weten hoe wij uw droomvakantie kunnen realiseren.

Geniet van Onze Persoonlijke Service:
Bij VakantieJamaica.nl staat persoonlijke service voorop. Ons toegewijde team is beschikbaar om al uw vragen te beantwoorden, u te adviseren en ervoor te zorgen dat uw vakantie soepel verloopt.

Ervaar Jamaica op Zijn Best:
Stap in uw huurauto en ervaar Jamaica op zijn best. Van de bruisende steden tot afgelegen stranden, wij zorgen ervoor dat u de veelzijdigheid van dit prachtige eiland ontdekt.

Creëer Herinneringen:
Bij VakantieJamaica.nl streven we ernaar om niet alleen een vakantie te organiseren, maar om herinneringen te creëren die een leven lang meegaan. Geniet van elk moment en laat Jamaica uw hart veroveren.

Conclusie:
Kies voor VakantieJamaica.nl en ontdek waarom wij uw ideale partner zijn voor een onvergetelijke vakantie naar het prachtige Jamaica. Laat ons uw vakantiedromen waarmaken en ervaar de magie van dit Caribische paradijs op een unieke en persoonlijke manier. Neem vandaag nog contact met ons op en maak uw droomvakantie werkelijkheid. Bij VakantieJamaica.nl gaat het niet alleen om reizen; het gaat om het beleven van de schoonheid en cultuur van Jamaica op een manier die u altijd bij zal blijven.

Ons team van reisspecialisten kennen de landen binnenstebuiten en werken graag met u samen om uw perfecte vakantie samen te stellen. Onze uitgebreide kennis beperkt zich niet alleen tot de accommodaties, ook de geheime juweeltjes of nog weinig bezochte bezienswaardigheden delen wij graag met u.

Op onze website vindt u programma’s die wij voor u samengesteld hebben. Had u zelf al iets in gedachten wat u niet direct kunt vinden? Aarzel niet en vraag vrijblijvend een offerte aan. Onze mogelijkheden zijn divers en wij gaan graag een stapje verder om uw perfecte vakantie samen te stellen.

Boek met vertrouwen!

Bij VakantieJamaica.nl kunt u met een gerust hart boeken. Ons team werkt exclusief samen met Vakantiestunt B.V. Zo kunt u te allen tijde vertrouwen op kwaliteit en financiële zekerheid. Voor uw en onze zekerheid zijn zij aangesloten bij:

Algemene Nederlandse Vereniging voor Reisondernemingen (ANVR) Lidnr. 4897

De ANVR Reisvoorwaarden zijn geldig sinds 1 april 2016 en zijn tot stand gekomen in overleg met de Consumentenbond. De belangrijkste wijzigingen hebben betrekking op de betalings- en annuleringsvoorwaarden. Deze vindt u bij ons terug in de Algemene Voorwaarden. Voordat u bij ons kunt boeken moet u eerst aanvinken dat u kennis heeft genomen van en akkoord gaat met zowel de ANVR Reisvoorwaarden als ook de Algemene Voorwaarden van Vakantiestunt.

Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) Lidnr. 3001

Vakantiestunt B.V. (KvK nr. 20105714) is aangesloten bij SGR. U kunt dit controleren via www.sgr.nl. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR. Deze SGR-garantie houd in dat de consument ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.

Calamiteitenfonds

Vakantiestunt B.V. (KvK nr. 20105714) is aangesloten bij de Stichting Calamiteitenfonds Reizen. Binnen de grenzen van de garantieregeling van het Calamiteitenfonds vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van het Calamiteitenfonds. Deze garantie houdt in dat als u als consument die deelneemt aan een door ons georganiseerde reis:
- (een deel van) uw reissom terugkrijgt indien wij de reis als gevolg van een calamiteit niet of niet volledig kunnen uitvoeren;
- de noodzakelijke meerkosten vergoed krijgt indien wij als gevolg van een calamiteit de reis moeten aanpassen of indien wij u vervroegd moeten repatriëren.

Onder Calamiteit wordt verstaan een door molest of natuurramp veroorzaakte abnormale gebeurtenis.

Heeft u niet eerder bij ons geboekt? Ziet u deze website voor het eerst, maar bent u enthousiast over wat u ziet? Vertrouw ons dan uw volgende vakantie toe!

FlyDriveBaltischeStaten.nl werkt samen met VakantieStunt B.V.

De naam Vakantiestunt klinkt u wellicht bekend in de oren, iets wat niet verwonderlijk is, omdat we al enkele tientallen jaren succesvol actief zijn als reisbureau. Onze jarenlange ervaring heeft enorm bijgedragen aan onze expertise. Dat we niet hebben ingeleverd qua innovatie blijkt uit het feit dat we tegenwoordig als online reisbureau voor u klaar staan. U kunt 24/7 bij ons boeken, heerlijk vanuit uw eigen huis, vanuit kantoor of misschien wel terwijl u onderweg bent. Ons brede aanbod biedt u meer overzicht, vrije keuze en uitzonderlijk veel gemak.

Om u als klant ‘the best of the best’ te kunnen bieden, is het niet alleen noodzakelijk dat wij beschikken over een groot aanbod aan locaties en arrangementen, maar minstens even belangrijk is het om ervoor te zorgen dat u deze reizen tegen een zo gunstig mogelijk tarief bij ons kunt boeken. Vakantiestunt weet dit in de praktijk te brengen door u de reizen van alle grote touroperators, tegen een scherp tarief aan te bieden.
Bijzonder aan de service van Vakantiestunt is dat u niet alleen kunt kiezen uit de bestemmingen die reeds online staan: heeft u specifieke wensen of stelt u liever zelf een pakket samen, dan levert Vakantiestunt u maatwerk. Wij gaan graag een stapje verder dan de andere reisbureaus en zoeken met u mee naar uw ideale vakantie.
Wij gaan graag een stapje verder dan de andere reisbureaus en zoeken met u mee naar uw ideale vakantie.

Voor uw en onze zekerheid Vakantiestunt B.V. is aangesloten bij:

Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen (ANVR 4897)
Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR 3001).
Zo kunt u te allen tijde vertrouwen op kwaliteit en financiële zekerheid.

Vakantiestunt B.V.
T. 020-3415035 (Nederland)

Whatsapp +31 6 14 36 31 31

E. info@VakantieJamaica.nl

De Boelelaan 771
1082 RT Amsterdam

KvK: 20105714
BTW: NL8121.70.763.B.01

© Copyright 2008-2024  vakantiejamaica.nl
v6.20200311